Semua Orang Dah Ada Website,
Anda Pun Nak Buat Website

Buat Website Dalam Masa 48 jam Sahaja dengan
Template Plug & Play Kami

Anda ada masalah close sale?

Customer tiap hari chat anda sampai tak menang tangan nak close satu-satu. Rugi bila closing rate jatuh

Spend banyak kat Ads tapi pergi WhatsApp

Ads banyak tarik traffic dengan leads tapi pergi whatsapp je? Pastu jawab soalan sama dari customer.

Customer Susah Nak Percaya Anda?

Nak yakinkan customer bukan mudah, buat jualan dekat customer tak yakin ni memang rugi.

Jadi Solusinya Buat Website Ke?

Sebelum Itu, Betul Ke Bisnes
Anda Perlukan Website

Bukan semua bisnes perlukan website, pertama sekali anda
perlu fikir apa  matlamat utama anda nak ada website

Mungkin Anda Selalu "Terpukau" Bila
Lihat Website Yang Cantik

Sebab website cantik ni mesti ramai orang belikan? Tidak indah dari
gambaran selalunya…website yang cantik belum tentu dapat hasilkan sales.

Nak buat website anda kena faham apa yang anda
perlukan, bukan ikut orang lain buat sampai habis duit

Antara Matlamat Utama Bisnes
Owner Bila Nak Buat Website

Buat Jualan 24/7
Tanpa henti

Seperti ada team sales yang bekerja 24/7 tanpa henti untuk anda. Buat sales walau pukul 2 pagi.

Dapatkan Leads &
Prospect Berkualiti

Nak kumpul banyak leads & prospect dengan mudah dan berkesan untuk bisnes anda.

Customer Kenal Servis & Produk Anda

Tambahkan keyakinan customer untuk membeli servis & produk anda tanpa susah-susah buat content setiap hari.

Nak Tahu Tak? Tak Perlu Pun Buat Website Yang Banyak Pages Untuk Capai Matlamat Utama Bisnes Owner

Jadi Berapa Kos Untuk Buat Website?

Jom kita sama-sama kira kos untuk buat website

Sekurang-kurannya anda perlukan

RM3500

*Penafian : Kos-kos ini mungkin berbeza bergantung kepada features & content website

Kalau Anda Mampu Apa
Salahnya Buat Website Ribu-Ribu

Cuma ada perlu berhati-hati, website yang anda buat tak bakar duit dalam poket anda. Pastikan strategi pemasaran anda betul dengan website yang anda nak buat.

Takpa la, saya buat sendiri pakai "Website Free"

Mungkin anda tak mahu spend banyak-banyak buat website.
Kami sokong anda kalau anda ada…

Bagaimana Kalau Anda Takda
Skill-Skill Di Atas?

Kami boleh bantu anda selesaikan masalah di atas

Bagaimana Kalau Anda Takda
Skill-Skill Di Atas?

Landing.my

Dapatkan Template
Landing Page Plug & Play

Anda tak perlu dah nak fikir macam mana nak ada website. Hanya pilih
template yang kami sediakan dan gunakannya untuk bisnes anda.

Lagi Mudah Pakai Landing.my

Tidak Perlu Ada
Skill Website

Anda takda skill website pun takpa, template ni senang je untuk anda gunakan.

Jimatkan Masa
Fikir Content

Fokus pada bisnes anda, laburkan masa dan wang anda pada perkara yang lebih penting.

Edit Sahaja
Template

Anda ubah-ubah sahaja template yang kami berikan. Macam isi tempat kosong sahaja.

Kami Bukan Bagi Template Sahaja

Website Dashboard

Website yang anda boleh gunakan untuk naikan sales, kumpul database, buat jualan, cerita pasal produk & servis dan macam-macam lagi. Nak scale up jadi website yang banyak page pun boleh.

Notifikasi Terus Ke WhatsApp

Website yang anda boleh gunakan untuk naikan sales, kumpul database, buat jualan, cerita pasal produk & servis dan macam-macam lagi. Nak scale up jadi website yang banyak page pun boleh.

Database Pelanggan

Website yang anda boleh gunakan untuk naikan sales, kumpul database, buat jualan, cerita pasal produk & servis dan macam-macam lagi. Nak scale up jadi website yang banyak page pun boleh.

Zero Maintenance

Website yang anda boleh gunakan untuk naikan sales, kumpul database, buat jualan, cerita pasal produk & servis dan macam-macam lagi. Nak scale up jadi website yang banyak page pun boleh.